Iceland Whatever, Vol. 1 / Mr Silla / Sóley

Soley

Sel korral on jälle kahe postituse vaheline vahe päris suureks kärisenud, kuid ega siis midagi – võtan asja käsile ja tutvustan mõnda uuemat teemat. Nagu pealkirjast ka näha, siis kokku kolme.

Alustame tagant poolt ette poole liikumist ja võtame esimesena käsile Sóley, kellelt on taas (üpris kohe peale viimast reliisi) ilmumas uut kraami. Nimelt annab ta 30. oktoobril Saksamaa plaadifirma Morr Music kaudu välja oma uue EP “Don’t Ever Listen”. Lauljatar on juba päris pikalt heas vormis ja loodetavasti ei ole ka see album teistest grammigi halvem 🙂

Teiseks siis üks minu suuremaid lemmikuid ehk Mr Silla. Tegemist on projektiga, mis mitme aasta pikkusest tegutsemisest hoolimata ei ole veel suutnud oma debüütalbumit välja anda 🙂 Kuigi tegelikult olen kuulnud, et see viga parandatakse ja peagi on midagi oodata. Seniks aga nautige siit bändi uut videot loole “Breathe”.

Kolmandaks võtaks sõna uue ja väga värske projekti teemal: Iceland Whatever. Kui ma kõigest õigesti aru olen saanud, siis on tegemist ühe mehe ettevõtmisega, mille eesmärgiks on populariseerida sealset vähem tuntud muusikat. Artistide nimekiri, kes nende esimesel vol. 1 reliisil on, ei ole väga tuntud, kuid kvaliteedi osas ei pea küll kahtlema. Selle CD ostmine on praegu vaid USAs võimalik, kuid kes tahab, saab ka mp3e kujul osta ja hind on vaid 5 dollarit!

Leave a comment